Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

maanantai 13. helmikuuta 2012

Virgil's BBQ

New York ei välttämättä kisaa Amerikan BBQ-kaupunki kuninkuudesta, mutta tarjoaa hyvinkin kelvollisia maistiaisia niille, jotka eivät pääse eteläisempiin osavaltioihin tutustumaan BBQ:n synnyinsijoihin. Virgil's BBQ Times Squarella on texas- ja memphisvaikutteisillä BBQ-herkuilla hyvä valinta nälkäisille turisteille kuin paikallisillekin.

Lounasaikaan ravintola ei ole niin tupaten täynnä kuin iltaisin. Jos päivällistä mielii syödä, kannattaa tehdä aiemmin päivällä pöytävaraus etenkin, jos seurue on suuri. Palvelu on aina ollut loistavaa ja cowboy-henkinen sisustus luo villin lännen tunnelmaa. Virgil's on hinnoiltaan keskitasoa, alkuruoat ovat $10 molemmin puolin ja pääruoat $20 tienoilla. Koskaan en ole itse jaksanut nauttia alku-, pää- sekä jälkiruokaa, joten annoksilla on kiitettävästi kokoa.

Suosituksia miettiessäni tajusin, että olen erityisen mieltynyt alkuruokatarjontaan ja aiheuttanut hämmennystä tarjoilijassa tilatessani alkuruokalistalta sekä alku- että pääruoan. Ehdoton suosikkini on BBQ Chicken Wings, jotka ovat mehukkuudessaan ylitse muiden. Kyseessä ei ole buffalo-tyyliset tuliset wingsit, vaan niiden savustetut sukulaiset. Alkuruoista suosikkieni listalle on päässyt myös BBQ Shrimp (grillatut, BBQ-maustetut jumbokatkaravut vartaassa) ja stuffed jalapeno peppers (friteeratut juustolla täytetyt jalapenot). Pääruoista kannattaa kokeilla comboja, joihin voi valita mielensä mukaan kaksi tai kolme lihaisaa vaihtoehtoja sekä kaksi lisäkettä.

Annoksien jakaminen kahden ihmisen kesken onnistuu ilman minkäänlaisia mutinoita ja tällä strategialla voi jopa päästä nauttimaan jälkiruoasta - NY-style cheesecake ainakin toimii. Itse en olutta juo, mutta Virgil's tarjoaa kuulemma myös suhteellisen hyvän valikoiman sillä saralla. Aterian päätteeksi tarjoilija tuo pöytään kuumia, kosteita pyyhkeitä, jolla voi puhdistaa kätensä, jos innostuu nauttimaan BBQ annoksensa perinteisesti sormin.


View Larger Map

2 kommenttia:

 1. Hei! Löysin tänään blogiisi ja pakko kommentoida, että tosi kivoja juttuja kirjoitat :) Olin viime syksynä toista kertaa New Yorkissa ja rakastuin totaalisesti! Nyt suunnitellaan uutta reissua, joten kiva lukea mitä kaikkea voitaisiin tehdä tällä kertaa (tosin matkan ajankohdasta ei ole vielä tietoa).

  Viimeksi kävimme mm. syömässä juuri tässä Virgil'sissä. Jaettiin annos, eikä silti jaksettu syödä kaikkea. Hyvää se kyllä oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. New York on kyllä koukuttava paikka, jos yhtään miljoonakaupungit vetävät puoleensa! Uuden reissun suunnittelu on hyvä aloittaa jo vaikka ihan ajattelutasolla ajoissa, jotta on jotain, mitä odottaa ;)

   Kukaan tuskin on Virgil'sistä lähtenyt nälkäisenä! Hatunnosto sille, joka syö lautasen tyhjäksi :D

   Poista