Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Manhattan Mall

Juhannustauon jälkeen on taas aika palata blogin pariin. Toivottavasti olette ehtineet nauttia Suomen kesästä! Palataanpa kuitenkin ajatuksissa Suomesta New Yorkiin.

Amerikkalaiseen ostoskulttuuriin kuuluu olennaisena osana ostoskeskus, eli mall. Manhattanin mall-tarjonta on suhteellisen heikkoa ja lajinsa ainoa edustaja häviää helposti jopa Suomen suurimmille ostoskeskuksille. Siitä huolimatta Manhattan Mall on ainakin pikaisen pyörähtämisen arvoinen paikka, voipahan sanoa käyneensä. Paikka on pienehkö verrattuna jättimäisiin ostoskeskuksiin, joita voi lähteä Manhattanin ulkopuolella katselemaan.

Manhattan Mall pitää sisällään lähinnä kenkä- ja vaatekauppoja (esim. Aeropostale, Foot Locker ja Strawberry) sekä ketjutavaratalo JC Penney:n.

Manhattan Mall on hyvällä paikalla Herald Squarella eli välittömästä läheisyydestä löytyy myös mm. Macy's, Old Navy ja Victoria's Secret, joten nämäkin voi samalla shoppailureissulla koluta.

Lisätiedot Manhattan Mallista: http://www.manhattanmallny.com/index.aspx


View Larger Map

4 kommenttia:

 1. Hei! Jos et ole vielä tehnyt, niin voisitko tehdä jonkinlaisen postauksen muiden boroughien hyvistä ostoskeskuksista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Mulla ei oikeastaan ole hirveästi kokemuksia muiden boroughien tarjonnasta. Ajatus ostosten raahaamisesta pidemmän matkan päästä ei ole koskaan tuntunut houkuttelevalta, joten olen tyytynyt Manhattanin tarjontaan :D Tiedän, että Brooklynissa on Atlantic Terminal Mall, joka on hyvien kulkuyhteyksien varrella (metrolla Atlantic Avenuelle ja paikka on ihan siinä kulmilla). Lisäksi Brooklynisa on Fulton Mall, joka ei sinänsä ole ostoskeskus, vaan tunnetaan termillä transit mall - suomalaisittain ehkä lähimpänä kauppakatua - mutta liikkeitä löytyy ja kulkuyhteydet myös hyvät. Kolmas, josta olen kuullut, on nimeltään Kings Plaza ja sijaitsee myös Brooklynissa, mutta sinne on lähimmältä metroasemalta jo pidempi matka ja pitäisi lähteä kikkailemaan joko bussilla tai taksilla. Nuo kannattaa varmaan ainakin googlata ja katsoa, onko käymisen arvoinen, mutta uuten en oikein osaa tässä asiassa olla enempää avuksi.

   Poista
 2. Ihan käytännöntavoista kyselen kun itselläni on huono enkkupää joten kun haluan maksaa ravintolassa niin pitääkö kysyä ,etää can we have a check please vai riittääkö jos kysyy et can we pay now? Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Can we have the check please on kohteliaampi, joten sitä käytän itse.

   Poista