Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Applebee's


Applebee's on perheystävällinen ketjuravintola, jossa on mahdollista saada ihan passelia ruokaa ja selvitä silti suhteellisen pienellä laskulla. Useimmissa sijainneissa on tarjolla 2 for $20 -tarjous. Tarjous on tarkoitettu kahdelle hengelle, siihen sisältyy yksi alkuruoka jaettavaksi sekä molemmille oma pääruoka. Alkuruoat ovat sen verran isoja, että jaetustakin annoksesta riittää mainiosti. Tarjolla on myös erikseen ruokalistaan merkittyjä kevyempiä annoksia, jos haluaa matkan aikana vähän katsella, kuinka paljon kaloreita suuhunsa laittaa.

Aterian kruunaavat jälkiruoat, joista ainakin triple chocolate meltdown on taattu sokerikooman aiheuttaja.

Ainakin 42. kadulla Times Squarella on helposti löytyvä sijainti. Ruokalistaa ja lisätietoja voi katsella osoitteesta applebees.comView Larger Map

6 kommenttia:

 1. Jos olet käynyt abercrombie&fitch liikkeissä nykissä ni voisitko tehdä postauksen siitä ja kuinka kallista niissä liikeissä on?
  sillä kaverini kertoi että se oli aika mielenkiintoinen kokemus ja olen menossa ekaa kertaa joten hintataso kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! En uskalla luvata omaa postausta aiheesta, koska en ole A&F -liikkeissä juurikaan shoppaillut. Semmoinen mielikuva on jäänyt, että hinnat ovat korkeat ja sen takia olen kyseisen ketjun varmaan skipannut. Tossa nopeasti nettiä selatessani selvisi, että esimerkiksi naisten t-paidat ovat n. $30-$40 luokkaa normaalisti, alennusmyynneistä en tiedä.

   Poista
 2. Mul on yks kysymys tost metrokortista ku oon laskenu et tulen käyttämään 4 metromatkaa ja ostan sellasen 10 dollarin metrokortin ni mulle jää siihen kortille yks dollari ni onko se mahdollista saada käteiseks ja miten vai pitääkö mun tyytyä siihen et se 1 dollari vaan jää siihen kortille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs kyllä ole koskaan osannut noin tarkkaan laskea ennakkoon metromatkojen määrää! Metrokorteille jääneitä rahoja ei tietääkseni pysty lunastamaan takaisin. Periaatteessa pitäisi olla mahdollista ostaa kortti, jossa on tuo $9 arvoa, pienin ladattava arvomäärä kun muistaakseni on $4.50.

   Poista
 3. Oih, Applebee's. Niin kovasti työkaveri tätä kehui, mutta varoitti myös, että on aamiaispaikaksi aika hintava. No, viimeisenä aamuna New Yorkissa päätimme kokeilla Applebee'siä, koska rahaa oli vielä todella hyvin jäljellä. Minulla oli vatsan pohjalla paikallista hanavettä (juujuu, oli vähän vahinko) ja syötyäni ja juotuani aamupalan juoksin yläkerran älyttömän hienoon vessaan oksentamaan kalliin aamupalan ulos... Juups. Mieleeni jäi hieno kattokruunu. Oli vähän noloa, mutta tottakai unohtumaton käynti Applebee'sissä :) Suosittelen kaikille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti mieleenpainuva ravintolareissu :D Mä olen hanavettä juonut New Yorkissa ihan surutta enkä koskaan siitä sairastunut, mutta kerran olen ruokamyrkytyksen kyllä itsekin kokenut. Aiheuttavaa ravintolaa en tiedä, mutta iltapala Wendy's -hampurilaisketjusta jäi siltä osin kyllä mieleen. Onneksi oli halpa oksennus sillä kertaa. Samalla reissulla sairastui myöhemmin velipoika ja oksensi keskellä yötä pitkin hotellihuoneen seinää, kun ei raukka ehtinyt lähellekään vessaa. Nämä kokemukset eivät kyllä hevillä unohdu :D

   Poista