Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Converse Store

Tunnustaudun Converse-fanaatikoksi. En juuri muita kenkiä edes omista. Aidot ja alkuperäiset Converset ovat Suomessa mielestäni vain aivan poskettoman hintaiset, joten Nykistä niitä kannattaa tuoda itselleen tuliaisena vaikka useampikin pari. Perusmallit ovat keskihinnaltaan useimmiten $40-$50 tienoilla.Sanomattakin ehkä selvää, että Converse Store on kuin tennarifanien karkkikauppa. Kenkien lisäksi on toki myynnissä myös vaatteita ja muuta Converse tavaraa. Kaupassa on myös mahdollisuus ostaa kustomoituja kenkiä eli printtejä ja nauhoja saa rahalla niin paljon kuin lompakko kestää. Converse Store löytyy SoHosta Broadwayn ja Prince Streetin kulmasta ihan metropysäkin (Prince St: N- & R-linjat) vierestä
View Larger Map

Loppuun pitää vielä mainita, että Converset kuuluvat kyllä myös jokaisen normikenkäkaupan valikoimaan. Converse Storen lisäksi kannattaa tsekata myös Journey's, Foot Locker, Shoe Mania ja Champs Sports. Target myy Converse One Star -mallistoa.

5 kommenttia:

 1. Pystyisitkö tehdä postauksen et miten new yorkissa kannattaa pukeutua keskikesällä ku on lämmin ja miten sulautua pukeutumisella joukkoon ettei näytä turistilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm, saatanpa tehdä muutamista paikallisista tavoista postauksen myöhemmin, mutta muutamia ajatuksia voin tähän nyt heittää. Turistin tunnistaa New Yorkissa useimmiten käytöksestä kuin pukeutumisesta. Ihan normaalilla säänmukaisella vaatetuksella - oli tyyli sitten mikä tahansa - sulautuu kyllä New Yorkiin, jos osaa kaduilla liikkua nykiläiseen tapaan. Käytännössä tarkoittaa siis sitä, että liikkuu sulavasti massan mukana tukkimatta kulkuväyliä. Jos kaivaa taskustaan kartan tai ihmettelee korkeita rakennuksia, leimautuu varmasti turistiksi, mutta mielestäni siinä ei ole New Yorkissa mitään pahaa. Paikalliset ovat tottuneita turisteihin, eikä sillä oikeastaan ole väliä, vaikka turistin lailla käyttäytyisikin.

   Jos nyt jotain pukeutumisen nyrkkisääntöjä pitäisi sanoa, niin suomalaisilla on näitä tiettyjä helmasyntejä, joita ehkä kannattaisi välttää: vyölaukut, matkamuisto t-paidat (ok pitää Suomessa, mutta ei siinä kaupungissa, josta ne on ostettu), sukat sandaalien kanssa (ja ylipäätään valkoiset tennissukat yhtään minkään jalkineiden kanssa. Miehillä ehdottomasti paita päällä, oli lämpöasteita kuinka paljon tahansa. Muuten kannattaa pukeutua mukavasti ja varustautua hyvillä kengillä. Paikalliset eivät normaalisti pidä jalassaan esimerkiksi juoksukenkiä, elleivät ole juoksemassa, mutta itse olen kyllä juoksukengillä kulkenut ihan yleisen mukavuuden takia, kun käveltyjä kilometrejä tulee paljon. Kannattaa ottaa siis rennosti eikä välttämättä huolehtia siitä, sulautuuko joukkoon vai ei - turisti todennäköisesti paljastuu joka tapauksessa sanoessaan jotain, kysyessään jotain, kävellessään liian hitaasti, puhuessaan eri kieltä matkatovereiden kanssa, tapellessaan metrokortin kanssa tai jopa syödessään pizzapalaa väärin. Newyorkilainen jatkaa matkaansa, vaikka turistin kadulla tunnistaisikin :)

   Poista
 2. Hui, mua vähän pelottaa kuinka paljon tulee tonne rahaa uppoamaan kun parin kuukauden päästä olis suuntana New York, saattaa upota omaisuus tonne :-D Apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokemuksesta voin sanoa, että helposti uppoaa kaksikin omaisuutta ;)

   Poista
 3. Aiemmin en ole juuri converseista välittänyt, mutta nyt mieli on muuttunut ja huhtikuussa täytyy ostaa ainakin yhdet kengät kotiin :) tämä oli siis hyvä vinkki, thanks!

  VastaaPoista