Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Union Square

Union Square on ehdottomasti yksi omia lempipaikkojani Manhattanilla. Majoitun usein jossain lähistöllä, koska sijainti on sen verran keskeinen, että kaikkialle pääsee helposti, mutta huomattavasti rauhallisempi kuin esimerkiksi Times Squaren ympäristö.

Union Squarelta löytyy myös tori (linkki aukioloaikoihin), jossa lähialueen viljelijät myyvät tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja ja leivonnaisia. Monesti olen itse kojuista ostellut vähän sitä sun tätä ja koonnut aamupalatarpeet, jotka olen sitten viereisessä puistossa nauttinut.

Union Square Park on viihtyisä ja siisti. Niin kuin muissakin Manhattanin puistoissa, penkkejä, pöytiä ja tuoleja on puistovieraiden käytössä. Puiston alueella toimii ilmainen Wi-Fi yhteys ainakin kohtalaisesti

Union Square vetää puoleensa myös katutaiteilijoita sekä iltaisin skeittareita, joten menoa ja katseltavaa riittää. Ympärillä on paljon tutustumisen arvoisia liikkeitä - suuri Whole Foods luomuruokakauppa, Best Buy -elektroniikkaliike, Barnes&Noble -kirjakauppa sekä monta vaate- ja kenkäliikettä (mm. DSW Designer Shoe Warehouse ja Century 21). Alueella on paljon ravintoloita sekä pikaruokaketjuja (Taco Bell, Wendy's, Dunkin Donuts, Starbucks ja Jamba Juice löytyvät kaikki lähistöltä), joten nälkäkin on helppo taltuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti