Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Dylan's Candy Bar


Jos karkkihammasta kolottaa, kannattaa suunnata Uppear East Siden suuntaan ja etsiä Dylan's Candy Bar. Ralph Laurenin tyttären omistama karkkikauppa on itsessään jo nähtävyys ja karkkia löytyy joka lähtöön. Valikoimassa on perinteiset viinikumit, kovat karkit ja suklaat, mutta myöskin hieman erikoisempia namituttavuuksia, joita voi ostella vaikka tuliaisiksi Suomeen. Uskaliaimmat voivat ostaa omakseen pekoninmakuista suklaata.

Lisää voi selailla osoitteessa dylanscandybar.com


View Larger Map

2 kommenttia:

 1. Paikalliset pitävät Dylanin ja Lower East Siden Economy Candyn tarjontaa ihmeellisenä, kun Yhdysvalloissa ei niin paljon myydä esim. irtokarkkeja. Suomalaiselle valtaviin markettien irtokarkkilaareihin tottuneelle valikoimaan määrä ei ole niin häkellyttävä.

  Paikallisia erikoisuuksia, joita Suomesta ei saa, löytyy toki runsaasti, joten siinä mielessä ihan mielenkiintoisia paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, että Jenkkien karkkitarjonta on monipuolisuuden puolesta heikompaa kuin mihin täällä on totuttu. Itse en ole näihin lähinnä väriaineelta maistuvien viinikumikarkkien perään, mutta nuo erikoisuudet ovat tutustumisen arvoisia. Jos pohjoismaisia nameja tulee kova ikävä, Greenwich Villagesta löytyy Sockerbit -niminen "ruotsalainen" karkkikauppa, jossa on suomalaiseen makuun sopivia, tuttuja karkkeja (http://www.sockerbit.com). Perinteisten Fazerin ja Maraboun lisäksi myynnissä on kirpeitä pääkalloja, lakritsia ja luonnollisesti myös irtokarkkeja.

   Poista