Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Target

Suuret ketjutavaratalot ovat eräänlainen amerikkalaisuuden symboli ja esimerkiksi Walmart on nimi, jonka moni täälläkin tunnistaa. Manhattanilla ei Walmartia ole (lähin taitaa olla New Jerseyn puolella), mutta hieman yli vuosi sitten avattiin Harlemiin Target. Targetista löytyy saman katon alta vaatteet, elintarvikkeet, elektroniikkaa - vähän samaan tapaan kuin meidän paikallisista Prismoista ja Citymarketeista - myymäläpinta-alaa on vain enemmän, valikoima laajempi ja hinnat halvemmat.
Itse käyn Targetista etsimässä yleensä tavallisia käyttövaatteita, urheiluvaatteita ja arkikenkiä. Myös CD-osasto on tutustumisen arvoinen ja elintarvikkeiden tutkimiseen saa kulutettua aikaa, jos alkaa ihmetellä paikallisia erikoisuuksia.

Harlemin Target on hieman syrjässä ja aikaa kannattaa siis varata reilusti, jos sinne asti lähtee shoppailemaan. Lähimmäksi pääsee 6-metrolla 116. St pysäkille.


View Larger Map

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Meillä on reissu tehtynä ja niinhän se on, että sydän jäi New Yorkiin... En voi vaan kyllin kiittää kaikista neuvoista ja vinkeistä mitä täältä sai ennen reissua. Ne olivat korvaamattomia matkalaisille, jotka väsyneenä alkoivat ihmettelemään reittiä JFK:lta hotellille, puhumattakaan siitä Starbucksista tilaamisesta ;)

  Omana vinkkinä voisin suositella New York City Passia sellaiselle henkilölle, joka haluaa kierrellä nähtävyyksiä mahdollisimman paljon (kuten allekirjoittaneet :D). Kortti kävi moniin museoihin, Tussaudsille, pilvenpiirtäjiin jne.. joissakin paikoissa sillä pääsi jopa ohittamaan jonoja ja säästämään aikaa. Passilla pääsi myös Water Taxiin, joka oli mielestäni huomattavasti mukavempi tapa käydä kuvailemassa vapauden patsasta, kuin se virallinen lautta(?). Taxi pysähtyi useammassa pisteessä, myös Battery Parkissa, mistä oli hyvät näkymät virallisen lautan useamman tunnin jonoihin... Toki ihan sinne saarelle taxilla ei pääse, mutta jos valokuvien ottaminen riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että vinkeistä on ollut jollekin jopa ihan oikeaa hyötyä! :D Niin se NYC vaan varastaa sydämen toisensa jälkeen. Itsellä seuraavan reissun odottaminen alkaa yleensä jo lentokoneessa matkalla kotiin.

   City Pass on tosiaan hyvä setti ensikertalaisille, jotka haluavat kiertää nämä tunnetuimmat nähtävyydet eikä aikaa ole käytettävissä montaa viikkoa!

   Poista
 2. voisitko tehä jonkun postauksen noist jenkkien vaatekooista koska oon ihan pihalla niistä ja elokuussa oon lähös nyciin :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki! Yritänpäs kerätä ne tiedot seuraavaan postaukseen :)

   Poista