Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Old Navy

Itselläni on tapa lähteä melkein tyhjällä matkalaukulla loman viettoon ja tehdä vaateostoksia New Yorkista sitä mukaan, kun niitä tarvitsee. Designer-tuotteita on tarjolla paljon, mutta tavalliseen arkikäyttöön ne ovat hieman liian tyyriitä (ainakin allekirjoittaneen lompakolle), mutta onneksi kohtuuhintaisiakin vaihtoehtoja on (tutun H&M:n lisäksi)

Old Navy -vaatekauppaketju myy hyviä perusvaatteita, joilla voi tarvittaessa täydentää käyttövaatevarastoa. Valikoimista löytyy vähän kaikkea niin naisille, miehille kuin kaiken ikäisille lapsillekin. Useimmissa myymälöissä on myynnissä myös äitiysvaatteita. Monipuolisen valikoiman lisäksi toinen ilahduttava asia on hinnat, jotka ovat suht alhaiset ja tavara silti hyvälaatuista. Myös alennusmyyntejä kannattaa pitää silmällä, niiden aikaan liikkeistä on löytynyt todella hyviä tarjouksia.

New Yorkin ehkä suurin myymälä on keskeisellä paikalla 34. kadulla Macy's -tavarataloa vastapäätä. Muut Manhattanin liikkeet löytyvät osoitteista 610 6 Avenue, New York ja 503 Broadway, New York


View Larger Map

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti