Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Jamba Juice


Smoothiet ovat näppärä välipala ja Jamba Juicesta saa sekä terveellisiä että petollisen kaloripitoisia juomia. Valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi tuorepuristetut mehut, kaurapuurot ja jogurtit, joten aamupalapaikkana Jamba Juice toimii varsin mainiosti. Hedelmäiset smoothiet ovat pääosin hyvänmakuisia ja terveellisiä vaihtoehtoja, kun taas ne herkut, jotka sisältävät esimerkiksi maapähkinävoita tai suklaata ovat lähempänä pirtelöitä.

Smoothiet myydään kolmessa koossa: sixteen (4,7 dl), original (7 dl) ja power (8,8 dl). Kassa tarjoaa smoothien sekaan usein myös boostia eli pientä lisäpotkua, jonka saa itse valita tarjolla olevista vaihtoehdoista. Boosteina saa mm. vitaaminilisän, probiootteja, vastustuskyvyn vahvistajan tai soijaproteiinin. Muistelisin, että osa boosteista on ilmaisia ja osa lisämaksun takana, mutta kassalla pitäisi olla niistä lista. Jamba Juice on Starbucksin lisäksi yksi niistä paikoista, joissa kassalla kysytään tilaajan nimi ja huudellaan sitten kun tilaus on valmis. Kannattaa siis valmiiksi joko valita itselleen uusi amerikkalainen alter ego nimi tai sitten opetella tavaamaan suomalainen nimi ja yrittää vielä tunnistaa sen uusi ääntämismuoto.

Suosittelen: Jamba Light Smoothies -listalta löytyvä Strawberry Nirvana.


Original-kokoinen smoothie

Jamba Juicea ei löydy ihan jokaisesta kadunkulmasta, mutta sekä Union Squaren että Times Squaren tuntumassa on helposti löydettävät putiikit. Tarkempia sijainteja voi etsiä vaikka tämän kartan avulla:

View Larger Map

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti