Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

e-kirja vihdoin julkaisuvalmis

Aikataulu venyi ja paukkui alunperin arvioidusta, mutta e-kirja on vihdoin julkaisuvalmis. Tekstit on käyty läpi, lyöntivirheet toivottavasti korjattu ja sanamuotoja muutenkin hieman paranneltu. Ensimmäisessä versiossa on uusia vinkkejä kymmenkunta ja ne alkavat piakkoin yksi kerrallaan ilmestyä myös tänne blogiin. Toivottavasti kirjasesta ja uudesta matskusta on teille iloa ja hyötyä.
Suuri kiitos kaikille tähänastisille lukijoille!11 kommenttia:

 1. Vinkkasin e-kirjastasi blogissani eteenpäin, lainasin kuvan sinun sivultasi. Tässä osoite jos haluat käydä tarkistamassa faktat: http://project4ever.blogspot.fi/
  Kiitos kovasti uurastuksestasi meidän muiden reissajien hyväksi :)

  VastaaPoista
 2. Vinkit tilattu ja täytyy kertoa myös omassa blogissa tästä. Kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi tänään ja voi juku miten paljon olet koonnut tietoa ja vinkkejä! Tilasimme heti e-kirjankin. Olemme lähdössä kesäkuussa New Yorkiin ja täältä löytyi kasapäin infoa. Kiitos hyvästä blogista, jään ehdottomasti seurailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mahtavaa matkaa teille! :)

   Poista
  2. Kiitos :) Oletko käyttänyt The New York Passia tai City Passia? En äkkiseltään löytänyt kummastakaan tietoa blogista.

   Poista
  3. En ole kumpaankaan sijoittanut. Olen laskeskellut, etten olisi passista saanut niin suurta hyötyä enkä olisi kaikissa tarjolla olevissa nähtävyyksissä ennättänyt käydä. Kannattaa huomioida passin hyötyä laskiessa se, että esimerkiksi MoMaan on ilmainen sisäänpääsy perjantai-iltaisin, Guggenheimiin maksa-mitä-haluat lauantai-iltaisin.Jos pokkaa on, myös Metropolitaniin ja Luonnontieteelliseen museoon voi maksaa virlalista lippua vähemmän, "hinnat" ovat lahjoitussuosituksia. Varsinaiselle Vapauden patsas saarelle en ole koskaan hinkunut, vaan ajellut ohi ilmaiseksi, joten nämä kun leikkaa pois, alkaa passi olla jokseenkin hyödytön. Mutta kannattaa tietysti pohtia oman suunnitelman mukaan, onko kaikkiin ns. maksettuihin nähtävyyksiin aikaa ja mielenkiintoa mennä ja tehdä päätös passien ostamisesta siltä kannalta.

   Poista
  4. Samaa olemme miettineet. Eniten passissa houkuttaa, ettei tarvitse käyttää aikaa lipuujen jonottamiseen. (Meidän kohdalla ei siis rahan säästö ole niin tärkeää kuin ajan säästö.) Tiedä sitten säästääkö passi aikaakaan, jos kaikki ovat lippujonon sijaan passijonossa :)

   Poista
  5. Mututuntuma on semmoinen, ettei passi juuri aikaa säästä. Ainoa kohde, jossa on tuntuvat jonot on Empire State Building ja muiden puheista olen ymmärttänyt, että siellä kyllä saa jonottaa puoli päivää passin kanssa tai ilman (itse en ole koskaan käynyt, juuri tuon jonottamisen takia). Museoihin harvemmin on kovin monen minuutin jonoa ja Top of the Rockiin voi varata etukäteen sisäänpääsyn tietylle kellonajalle, jolloin lippujonon voi ohittaa.

   Poista
 4. Moi,

  Kiitos, että olet jaksanut pitää näin hienoa blogia ja kiitos myös e-kirjasta! Meille oli täällä paljon ihan oikeasti hyödyllistä ja käytännöllistä tietoa, mitä ei "virallisista" matkaoppaista löydy. Olimme Nykissä huhtikuun alussa. E-kirja kulki näppärästi tabletilla mukana. Suosittelen ehdottomasti muillekin :) Niin, ja New York, aivan mahtava kaupunki! Haluaisin sinne pian uudestaan...

  Kiitos!

  VastaaPoista