Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

E-kirja tulossa!

E-kirja projekti alkaa ollu loppusilausta vaille valmis. Tavoite tammikuun julkaisupäivästä ei ihan toteudu, mutta loppusuoralla ollaan. Muutama asia on vielä auki, kuten kirjan formaatti (tehdäkö PDF:n lisäksi myös ePub) ja tarvitseeko kuvia lisätä tekstin sekaan (blogissa ehkä kiva olla kuvitusta, mutta en tiedä palveleeko tarkoitusta tässä muodossa). Karttakuvia ei sellaisenaan julkaisuun tule ihan tekijänoikeussyistä, sillä esimerkiksi Googlen karttalisenssin kustannus on tuhansissa euroissa. Blogissa vielä julkaisemattomia vinkkejä kertynee kymmenkunta.

Käytännön toteutuksesta sen verran, että täydellistä kauppa-alustaa ei näin pienelle projektille löytynyt, mutta jonkinlainen kuitenkin. Kaupassa on verkkomaksumahdollisuus ja kirja toimitetaan sähköpostiin muutaman päivän kuluessa tilauksesta. Homma pyörii toiminimen ja Y-tunnuksen kautta, eli lakeja ja pykäliä noudattaen.

Kiitos paljon tähänastisesta palautteesta ja kiinnotuksesta, viime hetken ehdotuksia ja ja toiveita otetaan vielä vastaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti