Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

1.1.2014

Mahtavaa Uutta vuotta kaikille lukijoille!

Uusi vuosi tuo mukanaan aina uusia kujeita. Tässä blogissa on ollut jonkin aikaa kysely kiinnostuksesta blogin sisältöön e-kirja muodossa. Kiitos kyselyyn vastanneilla! Kiinnostusta näyttäisi jonkin verran olevan ja olenkin laittanut projektin työn alle. Olen päätynyt laittamaan kirjaselle pienen hinnan (todennäköisesti 3,50e), en rikastuakseni vaan lähinnä korvauksena vaivannäöstä. Sivumäärä noussee yli sataan, joten ihan pienestä lehtisestä ei ole kyse. Tarkoitus on käydä läpi tähän mennessä julkaistut postaukset ja oikolukea ne opusta varten ja lisäksi työstää uusia vinkkejä. Uudet vinkit ajastetaan julkaistavaksi tietysti myös blogiin, mutta kirjaan ne tulevat heti.

E-kirjan pitäisi valmistua tammikuun aikana ja sen jälkeen alkavat myös uudet postaukset rullata blogiin.

6 kommenttia:

 1. Nykin matkaa vasta suunnittelemassa ja tätä blogia lueskeltuani, voin sanoa että toki vaivannäöstä maksetaan. Se on sit valmiina puhelimessa ja ei tarvitse metsästää wifiä.

  VastaaPoista
 2. hei, suunnitelmissa matka nykiin. miten hyvin pääsee kävelemällä paikasta toiseen ? esim paljon on 5th avennuelta eteläkärkeen matkaa? Missä tekee parhaat ostokset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävellen pääsee ihan hyvin paikasta toiseen, mutta pidempiin siirtymisiin metro on nopeampi. 5th Avenue on pitkä katu, joten on vaikea määrittää sen etäisyyttä eteläkärkeen ilman tarkempaa lähtöpistettä. Parhaat ostospaikat määriytyvät sen mukaan, mitä haluaa shoppailla ja paljonko siihen on budjettia. Merkkivaateliikkeitä löytyy 5th Avenuelta Central Parkin läheltä, 34th St ympäristössä on paljon liikkeitä (mm. Macy's) ja SoHo on täynnä pieniä putiikkeja. Outlet-retkeä kannattaa harkita, jos haluaa tosissaan shoppailla.

   Poista
 3. Kiitos vastauksestasi. Sulla on hyvä blogi, olen lukenut sen kokonaan läpi :). Meidän hotelli on Times Squarella nyt varattuna. Ajattelin tuota vielä sitä, että kun meitä on kolme matkustajaa, niin päästäänkö me kaikki yhdessä sillä samalla vakiomaksulla (50-60 D) keltaisella taksilla matkalukkuinemme?
  Etukäteen saisi myös näppärästi tilattua taksiliput netistä. Tulostaa lipun sähköpostista ja vie terminaalin kuljetustiskille ! Löytyyköhän tuo kuljetustiski helposti ?? Madame Tussauds kiinnostaisi myös, oletko käynyt?

  Tuossa tuo linkki vielä : http://www.newyorkliput.fi/julkiset-kulkuvalineet/new-yorkin-lentokenttakuljetus/
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole lentokentältä taksilta kulkenut, joten ihan varmasti en osaa sanoa. Kolme henkilöä kyllä mahtuu yhden taksin kyytiin, mutta jos jokaisella on lisäksi matkalaukku niin saattaa tehdä tiukkaa, eikä taksi välttämättä ota kaikkia kyytiin. Kuljetustiskin pitäisi löytyä suhteellisen helposti seuraamalla Ground Transportation kylttejä, mutta nuo mainitsemasi liput eivät ole keltaisiin normitakseihin, vaan lentokenttäkuljetuksiin, jotka saattavat kuljettaa matkustajia useampiin hotelleihin. Tämä tarkoittaa sitä, että matkanteko saattaa kestää todella kauan, jos oma hotelli sattuu olemaan viimeinen määränpää. Itse olen kentältä kulkenut hotellille vain julkisilla, joten en sen tarkemmin osaa muita vaihtoehtoja kommentoida.

   Poista