Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

torstai 6. marraskuuta 2014

Dinosaur BBQ

Dinosaur BBQ on pienen matkan päässä ydinkeskustasta Harlemissa, mutta mielestäni tarjoaa Manhattanin parasta BBQ-antia. Ravintola on lähtöisin Syracuse, New Yorkista ja alkuperäinen Dinosaur BBQ on ollut esillä mm. Adam Richmanin vetämässä Man vs. Food -ohjelmassa. Matka Harlemiin taittuu 1-metrolla 125th St asemalle, josta on lyhyt kävelymatka.

BBQ-ravintolasta kun on kyse, kannattaa varautua syömään lihaa ja syömään paljon. Suosittelen kokeilemaan sampler -lautasia, joissa on vähän kaikenlaista. Erityisesti Tres Hombres (tai pienempi versio Tres Ninos) jäi mieleen hyvänä kokonaisuutena, lautaselta löytyi possua kolmessa eri muodossa ja kaksi vapaavalintaista lisuketta. Lisukkeista omaksi suosikiksi nousi bataattimuusi. Annosten hinta vaihtelee n. $15-25 välillä, mutta esimerkiksi 4-6 hengelle riittävän sampler kattauksen saa alle $70.

Tres Ninos

View Larger Map

2 kommenttia:

  1. Sun blogi on aivan mahtava! Oon lähössä New Yorkiin kolmen viikon päästä ja se onkin mun eka reissu amerikan mantereelle. Varsinkin tämä ravintola näyttää kyllä houkuttelevalta :) Kiitoksia vinkeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Dinosaurissa kannattaa kyllä pistäytyä, jos barbequehammasta kolottaa, nälkä ei varmasti jää :) Mukavaa reissua!

      Poista