Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Food Trucks

Katuruoka on tuttu näky New Yorkissa. Paikalliset syövät usein ollessaan liikkeellä tai hakevat lounaansa työpaikalle kadulta. Times Sqaurella ei voi kävellä ja olla törmäämättä paahdettujen pähkinöiden tuoksuun, joka leijailee Nuts 4 Nuts -kärryistä ja hodareita on saatavilla monesta kadunkulmasta. Katuruoan ostaminen voi tuntua epäilyttävältä, etenkin jos valmiiksi näkyy, ettei kärryn tai sen omistajan hygieniataso ole hirvittävän korkea, mutta etenkin isommat kärryt ja pakut ovat hyvä paikka aloittaa katuruoka kokeilut.

Food truckeja näkyy monessa paikassa Manhattanilla, mutta on myös muutama varma osoite, joista niitä voi lähteä metsästämään. Financial Disctrictissa on erillinen Food Truck Court (250 Vesey St.), jossa on päivittäin lounasaikaan useampi auto myymässä halpoja ja nopeita lounasannoksia. Food truck -aikataulua voi tarkistella osoitteessa http://brookfieldplaceny.com/foodtrucks. Toinen varma sijainti on Union Square, jonka ympärillä on yleensä aina autoja myymässä ruokaa. Myös Times Squarella saattaa autoja olla mutta kaksi edellä mainittua sijaintia ovat enemmän paikallisten suosiossa ja seuraamalla, minkä auton edessä on jonoa saa aika hyvän käsityksen siitä, mistä kannattaa ruokaa ostaa.

Itse suosittelen ainakin Taim Mobilea (kyse samaisesta Taim -ravintolasta, joka on aiemmin tblogissa esitelty) sekä Wafles & Dinges -autoja. Munchie Mobile on helposti tunnistettavissa lilan ulkoasunsa myötä ja tarjolla olevat burgerit ovat maittavia ja hyvän hintaisia. Yogo-autosta saa mainiota frozen yogurtia.

Food Truckien sijaintia voi seurata ainakin nyctruckfood.com -sivulla (huom, autot näkyvät vain kun ovat liikkeellä). Lisäksi monilla autoilla on oma nettisivu tai twitter-tili, joiden kautta ilmoittavat sijaintinsa.


4 kommenttia:

 1. Olen lähdössä poikaystäväni kanssa kuukauden päästä ensireissulle new yorkiin! nyc on ollu koko elämäni aikainen unelma ja olen enemmän kuin innoissani että se vihdoin toteutuu!! olen katsonut paljon matkavinkkejä netistä, mutta mistään ei ole ollut niin paljon apua kuin blogistasi! olen lukenut nyt kaikki postaukset läpi ja kirjoittanut tärkeimmät asiat paperille ylös! ihana että jaksat jakaa tietoutesi muiden kanssa!! olisi mahtavaa olla joku päivä yhtä vannoutunut new yorkissa kävijä kuin sinä ja tuntea jo sen kulttuurin! kiitos vielä miljoonasti sinulle!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos paljon, mahtava kuulla että blogista on ollut apua! Ihanaa matkaa teille :)

   Poista
 2. Mahtavuutta, nyt vasta löysin tämän blogin! En käsitä, miten en ole aiemmin...kun kuitenkin etsinyt kovasti Nyci-blogeja. Mutta hyvä, että nyt, sillä olen menossa taas Nyciin huhtikuussa. On vielä aikaa lueskella postauksia. TTämä ruokavaunu-juttu on aina kiinnostanut. Nyt oli hyvää infoa. Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kun ei milloinkaan :) Mukavaa reissua!

   Poista