Koko blogin sisältö ja julkaisemattomia vinkkejä nyt myös kätevänä e-kirjana! Tilaa omasi täältä

tiistai 22. toukokuuta 2012

Little Italy

Little Italy on pieni kaupunginosa, jossa aikoinaan asui suurehko italialaisyhteisö. Sittemmin Little Italysta on muodostunut lähinnä kokoelma italialaisia ravintoloita ja putiikkeja, jotka ovat lähinnä keskittyneet Mulberry Streetille. Chinatown on suurentunut sillä tuloksella, että Little Italy on ajan mittaan pienentynyt huomattavasti. Little Italy on silti vierailemisen arvoinen paikka, erityisesti ehkä ravintolatarjontansa puolesta. Ravintoloita on monia, osa luonnollisesti parempia kuin toiset, joten kannattaa esimerkiksi Google review -kirjoituksia tutkiskella, jos Little Italyyn lähtee ruokailemaan.

View Larger Map

3 kommenttia:

 1. Heippa,
  todella mahtava löytö tämä blogisi. Kiitos! Olisin kysellyt, että onko sinulla omakohtaista kokemusta majoituksen varaamisesta tuon airbnb:n kautta? Löysin sen sivuston ennen tätä blogia ja kämppiä näyttäisi olevan hyvillä paikoilla tarjolla kohtuuhintaan. Mutta kuinkahan luotettava systeemi on?

  Nyyti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä. Yhden loman olen airbnb:n kautta kokenut ja toinen tulossa syksyllä (pidempiaikaisempi). Molemmat varaukset on sujuneet hyvin ja ongelmitta. Maalaisjärkeä käyttämällä todennäköisesti välttyy ikäviltä yllätyksiltä - kannattaa siis katsella ensisijaisesti sellaisia hosteja, joilla on palautetta ja hyvälaatuisia kuvia tarjoamistaan huoneista. Toisen luona asuessa personaallisuuksien yhteensopivuus on tietysti aina semmoinen asia, jota ei voi ennakoida, mutta eipä sitä lomalla ole kai tarkoitus norkoilla majoituspaikassa.

   New Yorkissa on laitonta vuokrata oma asunto pois alle kuukaudeksi, joten sellaisen etsimistä en suosittele airbnb:n kautta. On siis ok, jos asunnon omistaja on itse paikalla, mutta niin sanottu vacation rental (omistaja on itse matkoilla muualla) muuttui viime vuonna laittomaksi, jos vuokra-aika on yhtä kuukautta lyhyempi.

   Kirjoittelen tästä aiheesta lisää varmaan seuraavassa postauksessa, jossa on vähän laajemmin majoittautumisesta.

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! Tarkoitus on mennäkin ainakin kuukaudeksi. Jään innolla odottelemaan seuraavaa postaustasi!
   Nyyti

   Poista